SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Norrköpings Konståkningsklubb
Informationsmöte tisdagen den 28/5 kl 19.00
2024-05-06 11:25
 
Tränare & styrelse anordnar ett informationsmöte i anslutning till årsmötet. Vi bjuder in alla medlemmar, både föräldrar och åkare, för att ge en återblick kring det gångna året, en uppdatering om läget i föreningen och för att skapa möjlighet för dialog och samverkan.
 
Även barnen får information om det nya tävlingssystemet och dessutom anordnas lekar och fika för dem under tiden informationsmötet pågår. 
 
Vi ses i Guldrummet i Himmelstalundshallen
- Årsmöte kl 18 (läs verksamhetsberättelsen HÄR)
Informationsmöte kl 19
 
Anmäl till info@norrkopingskonstakningsklubb.se hur många vuxna respektive barn som kommer.
 
Vi bjuder på fika!
 
Varmt välkomna hälsar NKKs tränare och styrelse
 
Sommarläger 2024
2024-04-26 11:05

Anmäl er till NKKs sommarläger. Inbjudan och mer information om anmälan hittar du under fliken läger. Lägret är nu fullt, mer information kring schema och gruppindelning kommer skickas ut till alla anmälda ca 1 månad innan lägrets start.

 

Årsmöte i Norrköpings konståkningsklubb
2024-04-23 18:59

Välkomna till Norrköpings Konståkningsklubbs årsmöte den 28/5 kl 18.00 i Guldrummet i Himmelstalundshallen. Vi hälsar alla medlemmar välkomna.

Förslag till ärenden att behandla vid årsmötet ska vara NKKs styrelse tillhanda senast tre veckor före mötet den 7/5 2024. De skickas då till
info@norrkopingskonstakningsklubb.se


Verksamhetsberättelsen kommer att finnas tillgänglig på hemsidan senast en vecka innan mötet. Ekonomiska rapporter tillhandahålls vid efterfrågan. Alla underlag kommer även att finnas tillgängliga vid mötet.

NKPG Stjärnan 2024
2024-03-11 10:25
 
Hjärtligt välkomna till denna upplaga av NKGP Stjärnan 2024

Tävlingarna äger rum 16-17 Mars i Himmelstalundshallen, Norrköping

Läs mer här >>

Anmälan till skridskoskolan är nu öppen
2024-01-03 22:02

Varmt välkommen att anmäla dig till vårterminens skridskoskola. 

 

I vår skridskoskolan lär våra utbildade tränare ut skridskoåkningens grunder på ett utvecklande och pedagogiskt sätt med fokus på att ha roligt. För att alla deltagare ska utvecklas och ha roligt på isen organiseras träningarna utifrån nivå och ålder. 

 

Klicka här för att komma till anmälan

 
Följ oss på Sociala Medier
Svenska konståkningsförbundet
Östra Götalands Konståkningsförbund
Prolympia Konståkning
Våra samarbetspartners