SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Norrköpings Konståkningsklubb
 

Norrköpings konståkningsklubb har ett samarbete med Stadium Team Sales och plockat fram klubbkläder till våra medlemmar.

 

Det finns en modell av ytterjacka lättviktsjacka och Adidas overall via Stadium TeamSales. Dessa plagg kan ni beställa en gång per år, vi vill ha in era beställningar för en central order som läggs av föreningen. Vi behöver senast ha fått in din beställning 25/11–2023.

Nedan får ni svar på det ni behöver veta innan ni beställer dessa produkter. Har ni ytterligare frågor om dessa kläder går det bra att vända sig till nkkprofilklader@gmail.com

 

Det finns även en storleksguide, se bifogat dokument som heter storleksguide. (kommer snart)

 

Hur beställer jag dessa produkter?

För att lägga in en beställning mejlar du till nkkprofilklader@gmail.com. I mejlet skriver du för och efternamn på åkaren, vilken grupp åkaren tillhör, vilken produkt du önskar att beställa och storlek.

 

Hur betalar jag för dessa produkter?

Betalning sker via Swish till föreningen när du hämtar upp dina produkter. I Swish betalningen skriver du för och efternamn på åkaren och vilken grupp åkaren tillhör. Beställningar som inte hämtas upp faktureras.

 

Hur lång är leveranstiden för dessa produkter?

Specialtröjor, ytterjacka och Adidas overallen har en leveranstid på 6–8 veckor då den börjar tillverkas när vi har lagt vår beställning.

 

I vilka storlekar kan jag beställa dessa produkter i?

Svar: Junior: fr.122–128 upp till 158–164, Dam fr. XS upp till XXL, Herr: fr. XS upp till XXXL

PRIS DAM HERR JUNIOR
Adidas- ytterjacka lättviktsjacka  1019 :-    
Adidas - overall jacka 499:- 499:- 459:-
Adidas- overall byxa 449:- 449:- 409:-
 
Följ oss på Sociala Medier
Svenska konståkningsförbundet
Östra Götalands Konståkningsförbund
Prolympia Konståkning
Våra samarbetspartners