SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Profilkläder i samarbete med Stadium

Norrköpings konståkningsklubb har inlett ett samarbete med Stadium Team Sales och plockat fram profilkläder till våra medlemmar. Klicka på länken nedan för att beställa profilkläder direkt i webbshoppen. BESTÄLL PROFILKLÄDER HÄR!

 

Som medlem på stadium får man medlemspoäng vid köp på hela stadium.se och det går även att stödja Norrköpings konståkningsklubb med 3% extra bonus om du loggar in på mina sidor väljer ”stöd din förening” och skriver i Norrköpings konståkningsklubb.

 

Klicka HÄR för att komma till Craft och Adidas storleksguide.

TeamSales profilkläder

För att lägga en beställning på TeamSales mejlar du till nkkprofilklader@gmail.com. Dessa plagg kommer man kunna beställa en gång per år, runt november och december. I mejlet skriver du för och efternamn på åkaren, vilken grupp åkaren tillhör, vilken produkt du önskar att beställa, storlek, och färg om det handlar om den långärmade träningströjan. 

 
Betalning sker via swish till föreningen när du hämtar upp dina produkter. I swishbetalningen skriver du för och efternamn på åkaren och vilken grupp åkaren tillhör.
 
Dessa plagg kommer man kunna beställa en gång per år, runt november och december. 
 
Klicka HÄR för att komma till Craft och Adidas storleksguide.
 
Följ oss på Sociala Medier
Svenska konståkningsförbundet
Prolympia Konståkning