SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Norrköpings Konståkningsklubb
Föräldrahandbok
Läs igenom denna folder från Svenska Konståkningsförbundet:

Viktig information

 

  • Varje åkare och förälder bör ha läst klubbens Målsättningsfilosofi, Tränarstrategi och Handlingsplan, finns under fliken Föreningen
  • Klubben blir tilldelad istider från kommunen vilket gör att vi inte kan ha ett stående schema. Håll koll på kalendariet vad som gäller för träningstider och ishall. Även ändringar med kort varsel kan förekomma.
  • Är det byte av ishall kommer det att stå i informationen och gör det ej det är vi alltid i Himmelstalundshallen.
  • Respektera att tränarna ej vill ha föräldrar nere vid isen, alla samtal tas efteråt eller på telefon kvällstid då alla tränarna har jobb eller går i skolan på dagarna.
  • Frånvaro / Sjukanmälan skickas via mail till tränarna på tranarteam@gmail.com

 


Det ska inte finnas några föräldrar omklädningsrummet. Denna respekt för att många byter om och duschar. Behöver man hjälpa sitt barn med att knyta skridskorna innan träning får föräldrar hjälpa till utanför. Öva gärna hemma med era barn som ännu inte klara det ordentligt. 

Vi har flera arbetsgrupper i klubben som alla ska försöka delta i dessa. Det finns på hemsidan under Föreningen, titta där och maila in om vilken grupp ni vill tillhöra om ni inte redan gör detta.

Uppdaterad information om tävlingar finns under fliken Tävlingar. 

 

Styrelsen och Tränarteamet NKK

 
Följ oss på Sociala Medier
Svenska konståkningsförbundet
Östra Götalands Konståkningsförbund
Prolympia Konståkning
Våra samarbetspartners