SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Norrköpings Konståkningsklubb!
Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!
Ny Huvudtränare – Alexander Majorov
2021-04-28 14:47

Det är nu klart med ny huvudtränare till NKK - Men också mycket mer…

 

Vi har under vintern sökt ny huvudtränare till NKK då Kim med familj flyttar till Västkusten. Nu är vi klara med ersättare. Ny huvudtränare blir Alexander Majorov.

Alexander är synnerligen meriterad och tillsammans med hustrun Irina förälder och tränare för sönerna Alexander Majorov jr (som slutade som aktiv för ett par år sedan) och Nikolaj Majorov som häromveckan gick till final i VM (som i år genomfördes i Stockholm).

 

Det innebär också att vi knyter ytterligare en välmeriterad kraft till föreningen i form av hustrun Irina Majorova (se beskrivningar nedan).

 

Under tiden fram till hösten kommer Kim att finnas kvar som vanligt och hon kommer även att medverka under det kommande året för att förstärka och säkerställa en bra överlämning

 

Mer info Ny huvudtränare NKK.pdf

Skridskoskolan VT21
2021-01-13 13:21
Skridskoskolan kommer att starta igång som planerat v.2. Den 16/1 kl 12.30-13.30 är ni välkomna att åka skridskor med oss utomhus på bandybanan då Himmelstalundshallen har stängt tom 24/1. Föranmälan krävs för både nya och gamla medlemmar. Även för de som vill prova på måste gör en anmälan pga. Corona. Märk eran anmälan med ”prova på” i meddelandefältet. Varmt välkomna att åka skridskor tillsammans med oss!

För anmälan, klicka HÄR!
Information om Covid-19 från Svenska Konståkningsförbundet
2020-12-15 11:07
Här kan du läsa vad som gäller fr.o.m 14 dec då de lokala föreskrifternas ersattes av nationella.
 
 
Följ oss på Sociala Medier
Instagram
Svenska konståkningsförbundet
Stadium Sports Camp
Prolympia Konståkning