Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till Norrköpings Konståkningsklubb!

Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!
Konståkningsförälder :)
2017-12-25 14:10
Här hittar ni foldern för dig som konståkningsförälder

Stort tack för helgens NKPG Trofén
2017-10-02 21:52
Ett stort tack för helgens tävling i Himmelstalundshallen. Vi vill tacka de tekniska funktionärerna, tränare, åkare och personal. Stort tack! 
"nya" mejladresser
2017-09-18 21:41
Nedan finner du klubbens mejladresser: 

info@norrkopingskonstakningsklubb.se
- Denna mejladress administreras av klubbens sekreterare. Till denna mejladress kan samtliga frågor skickas gällande föreningen, så ser sekreteraren till att mejlet hamnar hos rätt person. 

tranarteam@gmail.com - Denna mejladress administreras av tränarteamet. Till denna mejl skickas frågor kring den dagliga träningen samt används vid frånvaroanmälan för A,B,C,D åkare. Frågor och tidsbokning av koreografitider tas direkt med ansvarig koreograf. 

NKKplanering@gmail.com - Denna mejladress administreras av klubbens koordinator. Till denna mejl skickas frågor kring planering och aktiviteter samt organisationen. Den privata mejl som tidigare använts kommer att tas bort. 
Tack för en fantastisk julfest!
2016-12-12 14:37
Vi tackar skridskoskolan för denna termin och vi ses åter 10/1!
 
Konståkning på Stadium Sports Camp 2016!
2015-08-10 11:28

Stadium Sports Camp är Sveriges största sportläger, men egentligen handlar en Campvecka om så mycket mer än bara sport. Det handlar också om allt det där som händer mellan träningarna.


Upplevelser, gemenskap, polare - nya som gamla, utmanande och spännande aktiviteter, skratt, idrottsprofiler och mycket mer som gör att veckan går alldeles för fort.
Därför kommer många tillbaka år efter år, och därför vill vi ha med dig!

Under lägrets v.3 (v.28) / v.4 (29) kommer vi erbjuda 36/18 konståkare att uppleva Sveriges största och roligaste läger och självklart välkomnar vi alla, nybörjare som proffs.


Vi kommer att erbjuda träning på is och Office träning. Deltagarna kommer delas upp efter ålder och väl på isen kommer deltagarna delas in efter nivå och mål, för att få en så effektiv och rolig träning som möjligt.

Utbildade gruppledare kommer att ha ansvar för gruppen under hela lägret. Tränarna som barnen möter på isen kommer från Norrköpings Konståkningsklubb(NorKK) och under vissa träningspass kommer vi även få besök av koreografen och tränaren Kim Zandvoort som har koreograferat och tränat några av Sveriges bästa åkare.

Nyheter från våra grupper
Konståkning C1, 09/02 20:30 
 
Instagram