SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Norrköpings Konståkningsklubb
Samarbete med Prolympia
Norrköpingskonståkningsklubb har special idrott genom idrottsskolan Prolympia från åk 6-9.Läs vidare nedan och gå in på hemsidan för mer info.

Prolympia är landets ledande idrottsskola och vi samarbetar med ett stort antal förbund, elit och breddidrottsföreningar i Sverige. Idag ser du många av våra elever och tidigare elever i unika sammanhang såsom SM, VM och OS mm. Vi skapar förutsättningar att lyckas med både skola och idrott utifrån dina egna mål, förutsättningar och visioner.


Prolympia i Norrköping erbjuder utbildning från årskurs sex till nio och här får du möjlighet att utöva din specialidrott på skoltid. Idrottskonceptet kännetecknas av en helhetssyn, det vill säga en samverkan mellan skola, familj och föreningar på elit- och breddnivå. I professionella samarbeten med föreningar och förbund blir träningen individanpassad och kvalitetssäkrad med målsättningen att nå maximal utveckling och prestation utifrån din vision. 

Här finns goda förutsättningar för dig som drömmer om en framtida elitkarriär och för dig som utövar idrott för att det är roligt eller för att må bra.


http://www.prolympia.se/norrkoping/

 
Följ oss på Sociala Medier
Svenska konståkningsförbundet
Östra Götalands Konståkningsförbund
Prolympia Konståkning
Våra samarbetspartners